By No Comments

 

Te așteptăm în familia McNeil! – Angajăm vânzători

Căutăm persoane cu o atitudine pozitivă, care să intre în echipa noastră! Te vom învăța tot ce trebuie să știi, chiar dacă nu ai experiență. Ce căutăm? Persoane amabile, entuziaste în servirea clienților. Ce oferim? Un pachet salarial atractiv și un job unde vei fi tratat ca fiind parte din familie. Cunoașterea limbii maghiare nu este obligatorie, dar constituie un avantaj.
P.S. Dacă ești student și cauți un job cu program flexibil, aici e locul tău!

Formularul de înregistrare

Povestea noastră a început cu un mic fast food, deschis în anul 1993, fiind astfel un fast food cu vechime în Oradea. Anul 2002 a fost cel în care am preluat denumirea McNeil, odată cu deschiderea fast food-ului din pasajul situat în apropierea magazinului Crișul. Treptat, clienții noștri au devenit tot mai numeroși, ceea ce ne-a ajutat să deschidem restaurante McNeil atât în stațiunea Felix, cât și în cartierul Rogerius din Oradea. Din anul 2016 ne puteți găsi și pe strada Republicii.

Clienții noștri s-au declarat extrem de mulțumiți de produsele noastre: „De când am descoperit gustul mă duc în fiecare săptămână ca să îmi iau un gyros de la ei. De fiecare dată este la fel de bun.” (Bogdan V.)

Lasă un răspuns