By No Comments

 

McNeil – un fast food orădean cu tradiție

Povestea noastră a început cu un mic fast food, deschis în anul 1993, fiind astfel un fast food cu vechime în Oradea. Anul 2002 a fost cel în care am preluat denumirea McNeil, odată cu deschiderea fast food-ului din pasajul situat în apropierea magazinului Crișul. Treptat, clienții noștri au devenit tot mai numeroși, ceea ce ne-a ajutat să deschidem restaurante McNeil atât în stațiunea Felix, cât și în cartierul Rogerius din Oradea. Din anul 2016 ne puteți găsi și pe strada Republicii.

Ce ne recomandă? În primul rând preparatele noastre, de care suntem foarte mândri. Folosim doar carne proaspătă, necongelată, și nu facem rabat de la calitatea ingredientelor folosite în preparate. Același gust care te-a cucerit din prima clipă îl vei regăsi de fiecare dată! Sosul tartar din preparatele McNeil este compus dintr-o rețetă proprie unică, atent construită, care ne deosebește de orice alt fast food. În meniul nostru variat, găsești și specialitatea McNeil, și anume gyrosul. Garantăm: cel mai bun gyros din Oradea îl găsești la noi!

Clienții noștri s-au declarat extrem de mulțumiți de produsele noastre: „De când am descoperit gustul mă duc în fiecare săptămână ca să îmi iau un gyros de la ei. De fiecare dată este la fel de bun.” (Bogdan V.)

În plus, poți să ne faci o vizită la orice oră, deoarece programul nostru este non-stop. Așadar, dacă ți-e poftă de un preparat fast food gustos și sățios, te așteptăm cu drag să ne treci pragul sau să comanzi preparatele noastre la tine acasă!

Foto: Amy Gherdan

Lasă un răspuns