By No Comments

 

Fast food McNeil – cel mai cunoscut fast food orădean

Fast food McNeil este fast food-ul cunoscut de către majoritatea orădenilor datorită preparatelor gustoase, pe care le poți savura la orice oră. Restaurantul McNeil are o vechime în domeniu de peste 20 de ani, experiență pe care o regăsești în preparatele sale.

Gyrosul de Mcneil este cel mai renumit preparat a lor, datorită gustului care a rămas la fel în tot acest timp. Acest lucru se datorează și sosului de tartar, marcă proprie a McNeil, care are o rețetă delicioasă dar secretă. Pe lângă gyros, pe care îl puteți comanda și fără carne dacă sunteți vegetarieni, în meniu veți găsi multe preparate care vă vor lăsa gura apă. Hamburger, cheesburger, aripioare picante, cârnăciori, cașcaval pane, cartofi prăjiți și multe alte bunătăți vă așteaptă în toate cele trei locații McNeil.

Ingredientele folosite sunt de calitatea, iar carnea este întotdeauna proaspătă. Poți să savurezi un preparat McNeil la orice oră deoarece programul este non-stop. Așadar, dacă ți-e poftă de o mâncare fast food gustoasă și sățioasă, poți să le faci o vizită sau să comanzi preparatele la tine acasă!

Unde îi găsești?

⭐ McNeil Rogerius – str. Corneliu Coposu, nr. 16
⭐ McNeil Centru – str. Republicii, nr. 31 (vis a vis de Evidența Populației)
⭐ McNeil Băile Felix – str. Primaverii (pe platou comercial)

citește întreg articolul pe Ghid Local Oradea

Lasă un răspuns